Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Graag horen wij wat u van onze werkzaamheden vindt.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
6 berichten.
Mieke uit Almere schreef op 10 februari 2020 om 16:10:
Tuinrenovatie Familie Korff Almere 10-02-2020 MF tuinen heeft onze 40 jarige tuinen omgetoverd in een waar paradijsje De Hr Ferwerda begon op 6 februari 2020 met het ontruimen van planten Stenen en nog meer overbodige spullen Binnen een ruime week waren onze voor en achtertuin klaar Het geheel is in goed overleg samengesteld en aangelegd Zeer Professioneel en vakkundig ; bijzonder goed en mooi afgewerkt Mike werkt zeer nauwkeurig en netjes Wij zijn dan ook meer dan tevreden met onze gerenoveerde tuinen Zeer aan te bevelen ; en het wachten meer dan waard ! Hartelijke groet Fam Korff
Jan en Esther uit Almere schreef op 3 februari 2020 om 10:26:
Wij hebben een tuin renovatie laten uitvoeren door MF Tuinen. De tuin ziet er super strak uit. Wij zijn super blij met het resultaat. Mike, super gedaan.
Lefering uit Almere schreef op 7 februari 2019 om 21:03:
Wij zijn superblij met onze nieuwe schuur en overkapping. Mike heeft alles heel netjes en vakkundig gebouwd. Ook onze schutting ziet er mooi uit. Hadden we jaren eerder moeten doen! Wij kunnen Mike zeker aanbevelen.
Erwin & Ester uit Almere schreef op 1 december 2018 om 19:05:
Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin die is aangelegd door M.F. Tuinen. Prachtig werk afgeleverd en alles is met zorg en aandacht gedaan. Super!
Fam. Matthijssen uit Almere schreef op 27 oktober 2018 om 17:45:
Zeer tevreden zijn wij met de vergroting van onze schuur. Mike werkt netjes, levert vakkundig werk en staat open voor eventuele aanpassingen.
Jeffrey uit Almere schreef op 14 oktober 2018 om 14:22:
Dit is het eerste bericht. Graag lezen wij van u wat u van onze werkzaamheden vindt. Dit is fijn voor ons, maar ook zeer bruikbare informatie voor potentiële klanten.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.