Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Graag horen wij wat u van onze werkzaamheden vindt.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
10 berichten.
Cassy uit Almere schreef op 11 oktober 2021 om 13:46:
Mike is afgelopen weken druk bezig geweest met onze tuin. Van te voren heeft Mike door middel van een gesprek duidelijk gekregen wat wij graag willen en vervolgens een tekening gemaakt. Het resultaat is prachtig geworden. Ondanks dat wij geen grote tuin hebben, heeft Mike maar liefst 3 zit gedeeltes weten te realiseren in onze tuin. Verder complimenten over de communicatie! duidelijk, eerlijk en betrouwbaar.
Marcel en Brenda Alma uit Almere schreef op 29 augustus 2021 om 07:34:
Afgelopen maand heeft Mike bij ons de achtertuin gedaan. De tuin eerst volledig leeg gehaald en vervolgens opnieuw betegeld en een overkapping van douglashout gemaakt. En wat is het mooi geworden!!! Mike is een mega harde werker die echt vakwerk levert. Hij geeft goed advies en denkt mee. Heel prettig ook dat je er geen rekening mee hoeft te houden als Mike er is, hij gaat gewoon zijn gang en je merkt eigenlijk niet dat hij er is. Het wachten echt meer dan waard!!! Dankjewel Mike!
Familie Brugman uit Almere schreef op 5 maart 2021 om 14:44:
Mike, we waren weer blij met je, 2 jaar geleden onze tuin helemaal gedaan, we genieten er elke dag van, nu moest er wat opgehoogd worden , fijn dat je dit weer voor ons gedaan hebt. Hartelijk bedankt groetjes, Rene en Hanneke Brugman
Dennis en Sanne uit Almere schreef op 3 februari 2021 om 23:11:
Mike is echt een keiharde werker en super secuur. Alles gaat in goed overleg en hij komt met mooie en leuke ideeën. Van het kennismakingsgesprek tot aan de oplevering alleen maar positieve ervaringen met Mike. Wij zijn er blij met onze tuin! Het eindresultaat is prachtig! Mike.... nogmaals dank! Groeten Dennis en Sanne
Mieke uit Almere schreef op 10 februari 2020 om 16:10:
Tuinrenovatie Familie Korff Almere 10-02-2020 MF tuinen heeft onze 40 jarige tuinen omgetoverd in een waar paradijsje De Hr Ferwerda begon op 6 februari 2020 met het ontruimen van planten Stenen en nog meer overbodige spullen Binnen een ruime week waren onze voor en achtertuin klaar Het geheel is in goed overleg samengesteld en aangelegd Zeer Professioneel en vakkundig ; bijzonder goed en mooi afgewerkt Mike werkt zeer nauwkeurig en netjes Wij zijn dan ook meer dan tevreden met onze gerenoveerde tuinen Zeer aan te bevelen ; en het wachten meer dan waard ! Hartelijke groet Fam Korff
Jan en Esther uit Almere schreef op 3 februari 2020 om 10:26:
Wij hebben een tuin renovatie laten uitvoeren door MF Tuinen. De tuin ziet er super strak uit. Wij zijn super blij met het resultaat. Mike, super gedaan.
Lefering uit Almere schreef op 7 februari 2019 om 21:03:
Wij zijn superblij met onze nieuwe schuur en overkapping. Mike heeft alles heel netjes en vakkundig gebouwd. Ook onze schutting ziet er mooi uit. Hadden we jaren eerder moeten doen! Wij kunnen Mike zeker aanbevelen.
Erwin & Ester uit Almere schreef op 1 december 2018 om 19:05:
Wij zijn erg blij met onze nieuwe tuin die is aangelegd door M.F. Tuinen. Prachtig werk afgeleverd en alles is met zorg en aandacht gedaan. Super!
Fam. Matthijssen uit Almere schreef op 27 oktober 2018 om 17:45:
Zeer tevreden zijn wij met de vergroting van onze schuur. Mike werkt netjes, levert vakkundig werk en staat open voor eventuele aanpassingen.
Jeffrey uit Almere schreef op 14 oktober 2018 om 14:22:
Dit is het eerste bericht. Graag lezen wij van u wat u van onze werkzaamheden vindt. Dit is fijn voor ons, maar ook zeer bruikbare informatie voor potentiële klanten.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.