Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Graag horen wij wat u van onze werkzaamheden vindt.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
26 berichten.
Marjanne & Wil uit Almere schreef op 16 april 2024 om 13:43:
Mike heeft bij ons de tuin seniorenproef gemaakt .Binnen 4 dagen waren alle werkzaamheden verricht.Niks was te veel, alles in goed overleg en het werk werd zeer precies uitgevoerd. Kortom: een vakman die wij iedereen aanbevelen. Wij zijn heel blij met het resultaat!!!
Alex en Annemarie uit Almere schreef op 27 maart 2024 om 21:37:
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij een ontwerp laten maken en we zochten een hovenier om dit te realiseren. Door een aanbeveling van een wijkgenoot kwamen we bij Mike terecht. Het contact was direct prettig en Mike dacht goed mee, maar liet ons ook in onze eigen keuzes al zouden die soms niet zijn eigen keuze zijn geweest. Wat me direct opviel was Mike's no-nonsense stijl. Je krijgt gewoon wat hij zegt. De offerte was gladhelder. Wanneer Mike zou beginnen was glashelder. En er was geen enkele verrassing. Echt een wereld van verschil met zoveel leveranciers die je bij een nieuwbouwwoning tegen kan komen. Het resultaat is super. Mike is echt een pietje precies en als een tegel of een paal niet perfect ligt of staat, gaat het er desnoods drie keer uit tot het perfect is. Mike denkt ook na over onderhoudbaarheid, zorgt voor afwatering en bijvoorbeeld makkelijk bereikbare tuinkabels voor verlichting. Kortom, we zijn echt heel blij met Mike (en Ed!) en met het resultaat.
Bo en Saskia uit Almere schreef op 15 december 2023 om 22:33:
Mike nadat we jouw werk bij Jan en Wendy gezien hadden besloten we meteen wij willen ook MFtuinen. Wat een top werk lever je af! Onze achtertuin is precies wat we wilde! Je bent een super harde werker, flexibel en denkt super fijn mee! Elke dag als je klaar was ruimde je alles op, erg fijn! Ook willen we Mika niet vergeten, een topper in de dop! Werkt ook super hard mee! Dank jullie wel mannen! Tot de volgende keer! Bo en Sas
Gaby Bernal Serrano & Deborah Boost uit Almere schreef op 15 oktober 2023 om 15:27:
Het begon met een fijn offerte gesprek. Tijdens de offerte fase dacht Mike goed met ons mee. Waardoor wij tot een nog beter plan kwamen. Uit eindelijk heeft hij de gehele tuin van onze nieuwe woning gedaan. Deze is geheel naar verwachting opgeleverd. Als er een iets was is hij niet te beroert om hier mee te helpen. Hij werkt gestructureerd, schoon en houdt zich aan zijn afspraken. Ook fijn dat hij aan een stuk door werkt. Wij zijn hartstikke tevreden en zouden hem zo nog een keer vragen. Mike bedankt.
Monique van den Eijkhof uit Almere schreef op 8 maart 2023 om 21:30:
Mike is een geweldige topper, vriendelijk vakkundig meedenkend en werkt ontzettend netjes. Achter elkaar ging hij maar door. Elke dag werd alles keurig opgeruimd. Van mijn buren moest ik ook de complimenten doorgeven over hoe vakkundig en netjes Mike werkt. vandaag zijn mijn glazen schuifdeuren geplaatst en ook dit bedrijf had niets anders dan complimenten de deuren konden zonder problemen worden geplaatst. Elke dag als ik in mijn tuin kijk heb ik nog het gevoel dat ik droom het is prachtig geworden en ook realiteit geen droom ik heb een prachtige tuin dankzij Mike. Over een paar weken nog een sedumdak op de overkapping en dan kunnen we de tuin gaan inrichten. Dank je wel Mike je bent een topper
Jolanda kuiter uit Almere schreef op 30 januari 2023 om 11:06:
In januari is onze tuin gedaan. Nieuwe stenen, een schutting en een prachtig tuinhuisje. We zijn echt meer dan tevreden. Eerlijk, gezellig, even een praatje maken, harde werker ondanks het slechte weer! Hij neemt echt de tijd en en maakt alles goed af. Top! Wij bevelen deze tuinman zeker aan. In de zomer gaan we straks genieten van onze tuin. Bedank voor het harde werken en goede zorgen.
Joost & Brigit Stam uit Almere Buiten schreef op 30 november 2022 om 20:04:
Mike heeft recent onze tuin volledig gerenoveerd. Onvoorstelbaar hoe hij, zeer gestructureerd en dus ook volgens planning werkt. Alles gebeurt weloverwogen en op geen enkele wijze lijkt hij gehaast iets af te moeten raffelen om het maar op tijd af te krijgen. Nee... hij neemt juist de tijd om zijn werk netjes en zorgvuldig te doen. Hij neemt zelfs de tijd om "nieuwsgierige" buren te woord te staan en ze iets toe te lichten mbt het werk wat hij aan het doen is. Het prettige bij Mike is ook dat hij echt probeert mee te denken bij de ideeën die je hebt. Bij twijfel spreekt hij dat ook uit maar laat de keuze altijd aan jou. Kortom, wij kunnen niet anders dan uitermate positief te zijn over het werk van Mike en wij zullen dan ook niet nalaten om hem bij iedereen aan te bevelen als fantastische Hovenier. En het resultaat dan vraagt u zich af...., ach dat kunnen wij in 1 woord samenvatten; GEWELDIG.
Onno en Sandra uit Diemen schreef op 10 juli 2022 om 21:13:
Onlangs heeft Mike onze oprit en achtertuin opgeknapt/gerenoveerd. Hij heeft nieuwe schuttingen geplaatst, betegeld, borders geplaatst, stuk kunstgras gelegd, een grindstrook en de schuur opnieuw bekleed. Mike dacht mee met een mooi ontwerp voor de tuin en we konden hem alles vragen. Hij werkt keihard en efficiënt, is gezellig, betrouwbaar en sociaal. Mike verstaat zijn vak! We zijn ontzettend blij en tevreden met onze nieuwe tuin, het lijkt zelfs groter door de nieuwe indeling. Nogmaals heel erg bedankt Mike!
Judith en Onno uit Almere schreef op 13 juni 2022 om 10:29:
Wij zijn heel tevreden over het werk dat Mike in onze achtertuin heeft gedaan. Tijdens de voorbespreking dacht hij goed mee en gaf goed de voordelen en nadelen van bepaalde opties aan. Onze tuin is opnieuw bestraat, er zijn nieuwe borders ingekomen en hij heeft een houten schuurtje geplaatst. De tegels liggen er super strak in en hij kwam met de tip om onze oude steentjes voor een deel her te gebruiken als looppad. Dit is heel mooi geworden. Ook het schuurtje is goed gefundeerd en degelijk afgewerkt. Kortom, we zijn super blij met de vakman Mike en wij kunnen hem zeer aanbevelen!
Dewi & Otti uit Almere schreef op 16 mei 2022 om 11:20:
Wij zijn meer dan tevreden over het vakwerk dat Mike geleverd heeft. Wij dachten dat er niet veel kon met ons kleine saaie tuintje. Maar Mike heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt en het resultaat is nog mooier! Onverwachts moest de schutting ook nog gedaan worden. En geen enkel probleem voor Mike om deze ook gelijk te vervangen! Voor ons een dike 10! Hij is een vakman en heeft veel plezier in zijn werk. We kunnen iedereen Mike aanraden!
Bart en Michelle uit Almere schreef op 2 mei 2022 om 13:59:
In 2018 hebben wij onze tuin laten doen door Mike. Hier waren wij na 4 jaar nog steeds heel erg tevreden over. Ondertussen zijn we twee kinderen verder en wilde we wat aanpassingen aan de tuin. Uiteraard hebben we Mike gevraagd om langs te komen. Hij heeft geweldig met ons meegedacht en het is precies geworden zoals we wilde. Wij zijn heel erg blij met de tuin en de manier waarop Mike werkt. Echt een aanrader! Volgend jaar is de voortuin aan de beurt en zullen we zeker weer Mike bellen.
Connie en Ronald uit Almere schreef op 15 april 2022 om 11:04:
Ook wij hebben onze achtertuin door Mike onder handen laten nemen. Na het eerste contact kwam Mike al snel langs om de tuin te bekijken en de plannen voor de nieuwe tuin te bespreken. Mike gaf toen al goede tips en do’s en dont’s. Mike heeft vakwerk geleverd. Mike is een harde werker, gezellig, fijn in de omgang, luistert en denkt mee. Mike kan heel goed aangeven waarom een idee dat je in je hoofd hebt, wel of geen goed plan is. De klant is koning bij Mike. Slecht weer? Geen probleem voor Mike. Hij werkt gewoon door. Enige weersomstandigheid die hem van de klus weghoudt is sneeuw. En die tijd gebruikt hij dan om andere werkzaamheden die verricht moeten worden alvast voor te bereiden, zodat er geen tot zo weinig mogelijk tijd verloren gaat. Mike werkt zeer netjes. Mike is een vakman. Het is niet voor niets dat Mike het druk heeft als hovenier. Hij is gewoon heel goed.
Rob uit Almere schreef op 13 maart 2022 om 17:19:
Mike is een hardwerkende en ijverige tuin(vak)man en levert dan ook kwalitatief goed werk af. Wij zijn daarom ook uiterst tevreden want onze tuin ziet er weer heel keurig uit. Mike heeft zeer netjes gewerkt en niets afgeraffeld. Wij zijn er erg blij mee!
Sandra uit Almere schreef op 11 februari 2022 om 17:36:
Wat een vakman is Mike.... Onze nieuwbouwwoning had een vrij grote tuin, vol met zand zand en zand... Mike heeft hiervan een prachtige tuin gemaakt met een fantastische overkapping, verschillende hoogtes borderbakken,meerdere terrassen, gras, stenen, grind... echt het is zo ontzettend mooi geworden. Ook de voortuin en de oprit zijn door Mike bestraat. Perfect gewoon. Al met al is het een plaatje geworden. Wij zijn zeer tevreden over Mike. Hij werkt hard (door weer en wind) en is super vriendelijk en denkt goed mee! Een echte aanrader voor iedereen die zijn/ haar tuin netjes en vakkundig wil laten aanleggen!!!
Petra & Iomhar Capraro uit Almere schreef op 28 november 2021 om 12:00:
Mike heeft onze tuin op een fantastische manier een enorme metamorfose gegeven. Nieuwe schuttingen, nieuwe erfafscheiding, overkapping, nieuwe bekleding van onze schuur, en een schitterend verrijdbaar meubel met vuurvaste tegels erin. Vakmanschap van het hoogste niveau, en dat allemaal binnen 2 weken tijd! Tel daar bij op dat Mike ook nog rijkelijk strooit met goeie suggesties, tips en adviezen, bijna dwangmatig netjes werkt, én dat Mike óók nog ontzettend prettig in de omgang is. Voor ons is het wel duidelijk, een betere hovenier dan Mike is er gewoon niet, nooit meer een ander dan Mike. Bedankt Mikw, wij vinden je echt top!
Jos en Saskia uit Almere schreef op 3 november 2021 om 10:33:
Mike heeft onze voor- en achtertuin prachtig bestraat met keramische tegels. Het blijft verbazingwekkend hoe strak zo’n vakman tegels kan leggen. Mike is goed bereikbaar, communiceert prettig en werkt heel netjes. Zeer attent ook als het gaat om de overlast voor buren en hij legde bijvoorbeeld even een pallet van de tegels voor de deur, zodat we niet door het zand hoefden te lopen. Wij kunnen hem van harte aanbevelen.
Cassy uit Almere schreef op 11 oktober 2021 om 13:46:
Mike is afgelopen weken druk bezig geweest met onze tuin. Van te voren heeft Mike door middel van een gesprek duidelijk gekregen wat wij graag willen en vervolgens een tekening gemaakt. Het resultaat is prachtig geworden. Ondanks dat wij geen grote tuin hebben, heeft Mike maar liefst 3 zit gedeeltes weten te realiseren in onze tuin. Verder complimenten over de communicatie! duidelijk, eerlijk en betrouwbaar.
Marcel en Brenda Alma uit Almere schreef op 29 augustus 2021 om 07:34:
Afgelopen maand heeft Mike bij ons de achtertuin gedaan. De tuin eerst volledig leeg gehaald en vervolgens opnieuw betegeld en een overkapping van douglashout gemaakt. En wat is het mooi geworden!!! Mike is een mega harde werker die echt vakwerk levert. Hij geeft goed advies en denkt mee. Heel prettig ook dat je er geen rekening mee hoeft te houden als Mike er is, hij gaat gewoon zijn gang en je merkt eigenlijk niet dat hij er is. Het wachten echt meer dan waard!!! Dankjewel Mike!
Familie Brugman uit Almere schreef op 5 maart 2021 om 14:44:
Mike, we waren weer blij met je, 2 jaar geleden onze tuin helemaal gedaan, we genieten er elke dag van, nu moest er wat opgehoogd worden , fijn dat je dit weer voor ons gedaan hebt. Hartelijk bedankt groetjes, Rene en Hanneke Brugman
Dennis en Sanne uit Almere schreef op 3 februari 2021 om 23:11:
Mike is echt een keiharde werker en super secuur. Alles gaat in goed overleg en hij komt met mooie en leuke ideeën. Van het kennismakingsgesprek tot aan de oplevering alleen maar positieve ervaringen met Mike. Wij zijn er blij met onze tuin! Het eindresultaat is prachtig! Mike.... nogmaals dank! Groeten Dennis en Sanne
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.